Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD 86--13507414166 linda_liu@binhongbamboo.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εισαγωγέα,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Μπαμπού Binhong

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  180~200

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2008

 • Εξαγωγή pc

  60% - 70%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  1680

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13507414166

Εισαγωγή

Η Co. εισαγωγών και εξαγωγής του Τσάνγκσα Binhong, ΕΠΕ παράγει κυρίως μίας χρήσης chopsticks μπαμπού, τα ραβδιά μπαμπού, τα ατμόπλοια μπαμπού και άλλα προϊόντα μπαμπού. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες. Τα προϊόντα του περιλαμβάνουν: το έγγραφο σφράγισε chopsticks, καθορισμένα chopsticks εγγράφου, τυλιγμένα πλαστικό chopsticks, σφραγισμένα OPP chopsticks. Η σειρά ραβδιών μπαμπού περιλαμβάνει: το μπαμπού σχαρών κολλά, επίπεδες σειρές μπαμπού, οδοντογλυφίδες μπαμπού, ραβδιά πυροβόλων όπλων, σειρές πυροβόλων όπλων σιδήρου, επιτραπέζιο σκεύος συμπεριλαμβανομένου: τα πλαστικά φλυτζάνια, το πλαστικό επιτραπέζιο σκεύος, το φλυτζάνι εγγράφου, το επιτραπέζιο σκεύος εγγράφου, το διασπάσιμο επιτραπέζιο σκεύος κ.λπ. περιλαμβάνουν: βασισμένα μαχαίρια αμύλου καλαμποκιού, δίκρανα, κουτάλια, μίας χρήσης συσκευάζοντας κιβώτια, φλυτζάνια, κύπελλα, κ.λπ., τα οποία συμφωνούν με την ευρωπαϊκή απαγόρευση στα πλαστικά υποκατάστατα.

 

Η βιομηχανία μπαμπού Binhong βρίσκεται στην πόλη του Τσάνγκσα, επαρχία Hunan. Το επαρχία Hunan είναι πλούσιο στους πόρους μπαμπού και βάση παραγωγής μπαμπού. Το Τσάνγκσα έχει την κατάλληλη μεταφορά και τον άμεσο λιμένα σε όλα τα μέρη της χώρας. Μετά από 10 έτη εστίασης ανάπτυξης, ισότητας και αμοιβαίων οφελών, ποιότητας και ποσότητας, στην τίμιας και αξιόπιστης επιχειρησιακή φιλοσοφία, η επιχείρηση έχει περισσότερους από 20000 δασικούς, πλούσιους πόρους μπαμπού της MU, το εργαστήριο παραγωγής εργοστασίων έχει περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα, το εργοστάσιο κλάδων υλικού πηγής έχει 20000 τετραγωνικά μέτρα, τα chopsticks μπαμπού της επιχείρησης προϊόντα είναι φρέσκο μπαμπού, και χρονών μπαμπού περισσότερο από τρία από την κανονική επεξεργασία διαδικασίας, η υγεία, μακροπρόθεσμη χρήση, αυτό μπορεί να αποφύγει τη διαγώνια μόλυνση και είναι μια ισχυρή εγγύηση για την υγεία των ανθρώπων.

 

Η Co. εισαγωγών και εξαγωγής του Τσάνγκσα Binhong, το ΕΠΕ και η ξύλινη Co. μπαμπού Jianglai κομητειών του Τσάνγκσα, ΕΠΕ έχουν προωθήσει τον εξοπλισμό, την τέλεια διαχείριση, και μια ομάδα ταλέντων υψηλής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας. Δημιουργήστε τη λαμπρότητα μαζί με μας!

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Ιστορία

Από το 2010, η Changsha Binhong bamboo industri ltd είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο προϊόντων μπαμπού στην Changsha, Hunan, Κίνα.Έχουμε το δικό μας δάσος από μπαμπού πάνω από 60.000 τετραγωνικά μέτρα και έχουμε περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Τα επαγγελματικά μας προϊόντα περιλαμβάνουν μπαστούνια μπαμπού μιας χρήσης, μπαστούνια μπάρμπεκιου μπαμπού, ατμομάγειρες από μπαμπού, σουβλάκια teppo, οδοντογλυφίδες, πιρούνια φρούτων από μπαμπού, μπαστούνια μπαμπού, ψάθες σούσι κ. Τα προϊόντα μας εξάγουν σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες όπως: Βραζιλία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Ρωσία, Ινδονησία, Κορεάτικη, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Ιταλία και ούτω καθεξής.

 

Το σύστημα διαχείρισης των προϊόντων μας έχει πιστοποιηθεί από την SGS και έχουμε περάσει το διεθνές σύστημα ποιότητας περιπτέρου ISO9001.Μπορούμε να σας παρέχουμε διάφορα πιστοποιητικά που εκδίδονται από την CIQ και έκθεση δοκιμών όπως CO. Έντυπο Α, Έντυπο Ε, Φυτοϋγειονομικό Πιστοποιητικό, Πιστοποιητικά υποκαπνισμού/Απολύμανσης κ.λπ.

Καλώς ήρθατε επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας

 

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Τύπος επιχείρησης: OEM/ODM BAMBOO CHOPSTICKS AND WOODEN Κατασκευαστής / Εργοστάσιο

 

Chang sha bin hong εισαγωγή και εξαγωγή LTD.παράγει κυρίως ξυλάκια μιας χρήσης, μπαστούνια μπαμπού και ατμομάγειρες από μπαμπού, τα οποία εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Η σειρά Chopsticks περιλαμβάνει: χαρτί πλήρη σφράγιση, χαρτί μισό σφράγισμα, opp wrape, γυμνά chopsticks.

 

Οι σειρές ραβδιών μπαμπού περιλαμβάνουν: μπαστούνια μπαμπού για μπάρμπεκιου, επίπεδες χορδές από μπαμπού, οδοντογλυφίδες από μπαμπού, μπαστούνια πιστολιού.

 

Τα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης περιλαμβάνουν: πλαστικά ποτήρια, κουτιά τροφίμων, χάρτινα ποτήρια, κουτιά σούσι, χάρτινα επιτραπέζια σκεύη, αποικοδομήσιμα επιτραπέζια σκεύη.

 

Εναλλακτικές λύσεις σύμφωνα με την ευρωπαϊκή απαγόρευση των πλαστικών.

Η ομάδα μας

 

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 2